Schweiz förbjuder "svininfluensa" vaccin för gravida kvinnor, unga och gamla!

Swissmedic, den myndighet i Schweiz, som ger tillstånd för användning av mediciner, meddelade i dag att vaccinet Pandemrix inte kommer vara tillåtet att injiceras i gravida kvinnor, barn eller unga vuxna (under 18 år) eller äldre ( över 60 år). Precis samma vaccin injiceras genom en aldrig tidigare skådad massvaccinering kampanj i hundratusentals om inte miljoner människor i Sverige. Inga begränsningar görs i Sverige och myndigheterna där uttrycker förvåning över det schweiziska beslutet. "Det finns ingen anledning att göra ett sådant beslut här i Sverige", säger Jan Liliemark, professor som arbetar för nationella Läkemedelsverket. De många döda hittills i Sverige från detta vaccin är "fortfarande under utredning".

Tyvärr kommer det schweiziska folket fortfarande injiceras med dödlig adjuvans skvalen och kvicksilver tiomersal genom ett annat" vaccin, nämligen giftiga Focetria.

Focetria skall godkännas eftersom EMEA har godkänt det för EU. Det kommer att ges till barn från sex månaders ålder och vuxna.

Celtura har testats och enligt tidigare rapporter, det är förorenat med hundvirus och bakterier. Det väntar fortfarande på att få tillstånd att injiceras i den schweiziska befolkningen.

Swissmedic försöker navigera genom den massiva kritik som har framförts i Schweiz mot massvaccinering, och beställningar från WHO, genom att ta de värsta vaccinerna bort från ekvationen. Tyvärr kommer detta innebära lite när massvaccinerings kampanjen börjar i december. Den schweiziska befolkningen måste agera nu för att undvika de värsta medicinska katastrofen i historien om nationen.

Fritt översatt från
theflucase.com

Inga kommentarer: