Nervsjukdom Efter Svininfluensa Vaccineringar?

CDC - Center for Disease Control - varnar Neurologer att hålla utkik efter nervsjukdom Efter Svininfluensa Vaccineringar.

Ekar av den Brittiska oron över Guillain-Barrés syndrom som följd av vaccineringarna mot svininfluensan.

CDC har följt i fotspåren av brittiska hälsomyndigheterna genom att varna neurologer att se upp för fall av nervsjukdomen Guillain-Barrés syndrom som orsakas av svininfluensavaccin.

Läkare i Storbritannien råddes förra månaden av regeringen att noga följa sjukdomsfall och rapportera var en till Health Protection Agency. Ett brev från 600 neurologer uppgav att "det finns oro på högsta nivå att vaccinet i sig kan orsaka allvarliga komplikationer," enligt en Daily Mail rapport.

Svininfluensan 1976 i USA, föranledde regeringen att beställa en massvaccinering omfattandes hela befolkningen. Vaccinet orsakade fler dödsfall än själva viruset, vilket ledde till en offentlig motreaktion som kostade dåvarande direktören för CDC sitt jobb.

Liknande farhågor finns om det "nya" vaccinet över 30 år senare.

"Den amerikanska Centers for Disease Control and Prevention och American Academy of Neurology har bett alla neurologer att rapportera om nya fall av Guillain-Barrés på människor som får vaccin i höst och vinter till Food and Drug Administration's Vaccine Adverse Event Reporting System, berättar The Oregonian.

Guillain-Barrés syndrom kan orsaka förlamning och andningssvårigheter; ibland dödliga. Det producerar också en stickande känsla och försvagar lemmar.

Som tidigare har dokumenterats, har svininfluensavaccinet forcerats fram genom säkerhetsrutiner medan regeringarna har gett läkemedelsföretag immunitet mot stämningar som kommer ut av det vaccin som orsakar dödsfall och skador.

Det framkom tidigare att vissa partier av vaccinet innehåller kvicksilver, ett toxin samband med autism och neurologiska sjukdomar. Vaccinet innehåller också den farliga substansen skvalen, som har direkt samband med fall av Gulfkrigssyndromet och en mängd andra försvagande sjukdomar.

Flera undersökningar har visat att ett stort antal vårdpersonal över hela världen kommer att vägra att ta svininfluensavaccin trots regeringarnas planer på att införa massvaccineringsprogram. En ny opinionsundersökning som släpptes igår visade att endast 6 procent av de gravida kvinnorna skulle "definitivt" ta vaccinet pga oro för sin säkerhet.

Fritt Översatt
Orginalartikel på Engelska finns att läsa här:
http://www.prisonplanet.com/cdc-warns-neurologists-to-watch-for-nerve-disease-following-swine-flu-shots.html

Inga kommentarer: